Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με τρία χρυσά μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές της Α.Ε.Κ. από τα ατομικά πρωταθλήματα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθησαν το τριήμερο 25-27/03 στην Πτολεμαΐδα.

Στην κατηγορία εφήβων κάτω των 16 ετών χρυσό μετάλλιο για τον Χαρίλαο Τζήκα που με σκληρή δουλειά εδραιώνεται σε πρωταγωνιστή της ηλικιακής ομάδας του σε επίπεδο Κεντροδυτικής Μακεδονίας.

Στην κατηγορία παμπαίδων κάτω των 10 ετών, χρυσό μετάλλιο για τον οδοστρωτήρα Χρήστο Δόγια με πειστικότατη εμφάνιση (4 νίκες, μία ισοπαλία). Ο νεαρός ταλαντούχος παίκτης της Α.Ε.Κ. κέρδισε την πρόκριση για τον τελικό του 19ου ατομικού πρωταθλήματος Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 10 ετών που θα διεξαχθεί από 28/06/2016 έως 04/07/2016 στο Ρίο Αχαΐας ο νικητής του οποίου συμμετέχει στο αντίστοιχο παγκόσμιο πρωτάθλημα!!!

Στην κατηγορία παμπαίδων κάτω των 8 ετών χρυσό μετάλλιο για το νεαρό σκακιστή της Α.Ε.Κ. Μύρων Χαράλαμπο.

Να σημειωθεί και η πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Μαυροζούμη στην κατηγορία ανδρών που κατέλαβε την 7η θέση στην Κεντροδυτική Μακεδονία.

Οι εμφανίσεις των αθλητών της Α.Ε.Κ. στο τριήμερο που πέρασε αφήνουν υποσχέσεις για πολλές μελλοντικές επιτυχίες και την σκακιστική ανάπτυξη της πόλης μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου